Après Ski

Levendige Après Ski in Les Arcs

portret-van-twee-jonge-lachende-mannen-zittend-aan-een-tafel-in-een-ski-resort-proostend-met-hun-bier-glazenjpg

De skidorpen van Les Arcs zijn ruim voorzien van gezellige après-ski gelegenheden. Elk dorp heeft zijn eigen een sfeer en dat merk je ook in het uitgaansleven. In Arc 1600 vind je veel vertier voor families, terwijl Arc 1950 bekend staat om de verfijnde uitgaansgelegenheden.


In Arc 1800 en 2000 zijn de populairste après-ski bars te vinden, met name Arc 1800 is in trek bij feestvierders. In 1800 is de Red Hot Saloon, the place to be! Het is de grootste bar in het skigebied en biedt 's avonds veel livemuziek. Ook de naastgelegen Bar King Mad staat bekend om de levendige sfeer tot in de late uurtjes.

De grootste club in Les Arcs is discotheek Le Carré. De fameuze nachtclub Apokalypse (APO) is na een ingrijpende opknapbeurt opnieuw geopend onder de naam Le Carré. Openingstijden in het wintersportseizoen: Ma - Zo: 23:00 - 05:00!                                 
trois bières, s'il vous plaît
Tip: Arc 1500, de Ierse pub Les Belles Pintes. De relaxte pub sfeer maakt het tot de perfecte plek voor een biertje en een praatje met vrienden.

Tip: Arc 1800, Bar Brasserie Chez Boubou. Goed eten, relaxte sfeer, 12 heerlijke biertjes van de tap en elke dag een happy hour!
Tip: Arc 2000, de Village Igloo Ice Bar. Neem een drankje in
deze volledig uit ijs bestaande iglo. Vlakbij is ook een ijsgrot met fraaie sculpturen. Ligging net boven Arc 2000. Openingtijden in het wintersportseizoen tussen 10:00 en 17:00 uur.