Club Med

Club Med in Les Arcs

De Franse hotelketen Club Med exploreert een aantal luze resorts op de mooiste locaties van Les Arcs. De all-in skivakantie formule slaat goed aan bij de wintersporters die afreizen naar het skigebied. Niet zo verwondelijk, want de moderne ski-liefhebber stelt steeds meer prijs op een comfortabel verblijf op de betere locaties. De formule van Club Med in Les Ars is met name gericht op families met kinderen. De luxe all-inclusive resorts van deze hotelketen vallen in de duurdere prijscategorie.

Een voordelig alternatief zijn de accommodaties van Pierre & Vacances Premium die ook op de mooiste a-locaties liggen en voorzien zijn van comfortabele facilieiten.

  

Midden in een prachtig dennenbos vlakbij skidorp Arc 1600 staat het Club Med Resort Les Arcs Panorama.Het all-inclusive hotels is voorzien van  alle moderne faciliteiten en biedt een  panoramisch uitzicht op de Tarentaise-vallei en ligt op een hoogte van 1750 meter. Het resort is vooral geschikt voor geschikt voor families met (kleine) kinderen.